• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • OBVESTILO O ZAČETKU IZVAJANJA KONCESIJSKE ZDRAVSTVENE DEJAVNOSTI NOVEGA KONCESIONARJA

  Obveščamo vas, da bo v ponedeljek, 3. 5. 2021, v Komendi  začel izvajati  koncesijsko zdravstveno dejavnost splošne oziroma družinske medicine novi koncesionar Studio R d.o.o. iz Vrhnike.

  Vsi tisti, ki ste že opredeljeni pri prejšnjem koncesionarju ZZ Revita, boste s strani novega koncesionarja v nekaj dneh po pošti na dom prejeli obrazce za opredelitev pri novih zdravnikih in ovojnico za vračilo podpisanega obrazca. Opredelili se boste lahko pri zdravnici Špeli Fink, spec. dr. med., ali pri zdravnici Simoni Jenko, spec. spl. med; v manjšem obsegu pa tudi pri zdravniku Primožu Rusu, spec. spl. med..

  Morebitni ostali zainteresirani za opredelitev pri koncesionarju v Komendi, to storite tako, da koncesionarja kontaktirate po telefonu ali elektronski pošti ter sporočite svoje osebne podatke (ime, priimek, datum rojstva), številko kartice zdravstvenega zavarovanja in seveda, katerega zdravnika želite izbrati. V nekaj dneh boste na dom prejeli obrazec v podpis skupaj z ovojnico za vračilo obrazca.

  Kontaktni podatki novega koncesionarja so sledeči:

   

  Hitri antigenski testi za Covid-19

  Od ponedeljka dalje bo novi koncesionar v Komendi izvajal tudi hitre antigenske in PCR  teste za Covid-19. Za vse pri njih opredeljene paciente, občane Občine Komenda in vse zaposlene v šoli in vrtcu v Komendi, bodo testi brezplačni. Za ostale bodo ti plačljivi.

  Hitre teste bodo predvidoma izvajali:

  • ponedeljek in torek: 08:00 – 09:00
  • sreda: 18:00 – 19:00
  • četrtek, petek: 08:00 – 09:00

  Da ne bo prišlo do nepotrebnega čakanja je za hitri test potrebno naročilo po telefonu 051 400 080 ali komenda@skupinskapraksa.si.