• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • RAZPIS SOCIALNE POMOČI 2020RAZPIS SOCIALNE POMOČI 2020
   Ustanova Petra Pavla Glavarja tudi letos namenja finančna sredstva pomoči občanom Občine Komende v hudi denarni stiski. Razpis je odprtega značaja, brez roka. Vloge rešujemo do izrabe namenskih sredstev.   Odbor za dodeljevanje socialne pomoči bo obravnaval prošnje, ... Read more »
  • POEZIJA CVETJA IN ŽIVLJENJAPOEZIJA CVETJA IN ŽIVLJENJA
   Predstavitev dveh knjig zakoncev Žerovnik v Knjižnici Franceta Balantiča v Kamniku Svetovna popotnika dr. Marko in dr. Angelca Žerovnik iz Komende sta obiskala kar 39 dežel zunaj Evrope. V knjigah Potovanja, Doživljanje sveta iz prve roke ter Poezija cvetja in življenja I in Poezija cvetja in ... Read more »
  • Luka Lukšič in mlajši dečki Judo kluba Komenda najboljši v slovenskem pokalu Judo zveze Slovenije 2019Luka Lukšič in mlajši dečki Judo kluba Komenda najboljši v slovenskem pokalu Judo zveze Slovenije 2019
   V četrtek, 16.1.2020 je v narodnem domu Celje potekala uradna podelitev nagrad najboljšim športnikom in klubom za leto 2019. Judo zveza Slovenije je nagrade podelila vsem najvišje uvrščenim judoistom ter klubom, ki so se z zmagami na slovenskem in tujih pokalih uvrstili na prva tri mesta ... Read more »
  • Boksarski klub Hayat na sparing kampu v PodčetrtkuBoksarski klub Hayat na sparing kampu v Podčetrtku
   V Termah Olimia so od 10. do 12. januarja 2020 potekale mednarodne priprave v boksu. Udeležilo se jih je dvanajst članov Boksarskega kluba Hayat, kjer trenirajo tako otroci, ženske, rekreativci in tekmovalci. Priprave, kjer se je večinoma izboljševala tehnika, nekaj pa je bilo tudi sparingov, so bile ... Read more »
  • Judo klub Komenda že na prvem tekmovanju v sezoni osvojil 5 medaljJudo klub Komenda že na prvem tekmovanju v sezoni osvojil 5 medalj
   V soboto, 11.1.2020 je v Lendavi potekalo prvo uradno tekmovanje v judu za mlajše dečke in deklice in starejše dečke in deklice v novi tekmovalni sezoni. Judoisti Judo kluba Komenda so že posegli po najvišjih mestih. Tudi v letu 2020 bofo poizkusili ohraniti mesto vodilnega kluba v kategoriji mlajših ... Read more »
  • VABILO NA VODENE VADBE V CENTRU HAYATVABILO NA VODENE VADBE V CENTRU HAYAT
   Vabimo vas v nov športno rekreativni Center Hayat!V novem gasilskem domu Moste pri Komendi, se v dvorani nahaja tudi športni Center Hayat, kjer imajo pestro ponudbo vodenih vadb in boksarskih treningov. V novi, dobro opremljeni dvorani se najde vadba prav za vsakogar. Vadbeni center se nahaja na ... Read more »
  • POSAMIČNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V POSPEŠENEM ŠAHU ZA FANTE IN DEKLETA DO 8, 10, 12, 14, 16, 18 in 20 LET ZA LETO 2020POSAMIČNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V POSPEŠENEM ŠAHU ZA FANTE IN DEKLETA DO 8, 10, 12, 14, 16, 18 in 20 LET ZA LETO 2020
   POSAMIČNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V POSPEŠENEM ŠAHU ZA FANTE IN DEKLETA DO 8, 10, 12, 14, 16, 18 in 20 LET ZA LETO 2020 V soboto 18. 2. 2020 je v dvorani Prostovoljnega gasilskega društva Komenda potekalo POSAMIČNO PRVENSTVO LJUBLJANSKE REGIJE V POSPEŠENEM ŠAHU ZA FANTE IN DEKLETA DO 8, 10, ... Read more »
  • POLEPŠANI PRAZNIKIPOLEPŠANI PRAZNIKI
   V  poslovalnicah Lidl so že šesto leto pripravili akcijo zbiranja hrane za ljudi v stiski. Akcija ki je trajala od 2. decembra 2019 do 5. januarja 2020 je napolnila skoraj 70 košar hrane, čistil ter izdelkov za osebno higieno.Tudi letos, tako kot prejšnja leta si je podjetje Lidl Slovenija ... Read more »
  • Bogat, zanimiv in pester Tunški glasBogat, zanimiv in pester Tunški glas
   Gričevnatega, močno raztegnjenega naselja Tunjice pri Kamniku, krajevne skupnosti in župnije, ki so jo lani zaradi pomanjkanja duhovnikov pridružili Župniji Kamnik, kar pomeni, da nima več svojega duhovnika, marveč prihajata maševat kamniški župnik Luka Demšar in duhovni pomočnik France Urbanija, si ... Read more »
  • PRI KATJI RAVNIKAR V AMPITAFI NA MADAGASKARJUPRI KATJI RAVNIKAR V AMPITAFI NA MADAGASKARJU
   Geolog Marko Vrabec je obiskal slovenska misijonarja Pedra Opeko in Janeza Krmelja na 'rdečem otoku'. Prof. dr. Marko Vrabec iz Kamnika, nečak izganjalca hudega duha p. Petra Vrabca, si je lani za 50. rojstni dan izbral nenavadno darilo oz. izziv: obiskal je Madagaskar, kjer deluje njegov ... Read more »

  Vir: mojaobcina.si