• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Požari v komunalnih in drugih zabojnikih 16.10.2018 0:38
   true
   Ob 0.38 so v poslovni coni Žeje pri Komendi, občina Komenda, zagorele smeti v zabojniku za drobljenje odpadkov. Požar so pogasili gasilci PGD Moste.... Read more »
  • Judoisti JK Komenda osvojili 5 kolajn na Pokalu Dupleka
   true
   V soboto, 6. oktobra 2018 so se judoisti Judo kluba Komenda odlično odrezali na tekmovanju za Pokal Dupleka pod Kalvarijo. Osvojili so dve zlati, srebrno in dve bronasti kolajni. V kategoriji U10 sta nastopila Gal Podbelšek in Nik Levec, ki sta se borila v isti težinski kategoriji in je žreb na žalost ...... Read more »
  • 23. Jesenski kmetijsko obrtni sejem
   true
   Konjeniški klub je že triindvajsetič organiziral vsakoletni Jesenski sejem. Tradicionalna prireditev spomladi in jeseni v Komendi je poznana kot ena najbolj obiskanih sejemski prireditev v Sloveniji. Že pred odprtjem pa so župan Stanislav Poglajen, direktor Poslovne cone Matic Romšak, občinski svetnik ...... Read more »
  • Uradne objave 13/2018
   true
   Izšle so Uradne objave 13/2018... Read more »
  • Odličen nastop Boksarskega kluba HAYAT na mednarodnem turnirju v Celju
   true
   V petek 28.9.2018 se je BOKSARSKI KLUB HAYAT iz Kamnika, pod okriljem Društva borilnih veščin Komenda s tremi tekmovalci udeležil Mednarodnega boksarskega pokala pred Picerijo Oliva v Celju, ki ga je odlično organiziral in izpeljal Boks klub Medilip Sankaku Celje. Na pokritem ringu se je odvilo kar ...... Read more »
  • 1. USTVARJALNA DELAVNICA ČIRE ČARE 'JABOLKO'
   true
   Od oktobra dalje bomo ponovno vsako soboto ustvarjali na ustvarjalni delavnici Čire Čare. Tokrat smo se pogovarjali o jabolku, okušali različne vrste jabolk, poslušali pravljico in se nato lotili kuhanja jabolčnega kompota in pripravljanje rezin jabolk, katere smo nato ocvrli v testu. Bil je slasten ...... Read more »
  • VABILO NA OGLED MEDNARODNEGA PRVENSTVA V JUDU
   true
   V soboto, 13.10.2018 se bodo v Športni dvorani Komenda od 8.30 ure naprej na blazinah odvijale spektakularne judo borbe, kjer bodo nastopili judoisti iz Slovenije in tujine. Judo klub Komenda že 3. leto zapored organizira Mednarodni pokal Komende, ki bo letos prvič tudi uradna tekma pod okriljem Judo ...... Read more »
  • Hiška eksperimentov v šoli v Komendi
   true
   V četrtek, 4. oktobra, so v osnovni šoli v Komendi malo pred 9. uro dopoldne odprli Vrata Hiške eksperimentov. Kot glavni pokrovitelj sta že štiri leta starega dogajanja s tem imenom po šolah v Sloveniji Lek-Sandoz in Telekom Slovenije. Tokrat pa je bila glavni pokrovitelj v šoli v Komendi Občina ...... Read more »
  • SVETOVNI DAN MIRU - ZVONJENJE OZNANJA MIR
   true
   Naj prvo zvonjenje oznanja  mir' je bilo sporočilo pobude vseevropskega zvonjenja. Zvonjenje zvonov po vsej Evropi je potekalo na mednarodni dan miru,  21. septembra 2018.   Veselila sem se tega dne, ko bodo veličastno zvonili zvonovi po vsej Sloveniji. In tudi so.   Z možem sva bila tega dne, ob uri ...... Read more »
  • Judo klub Komenda z odličji začel novo sezono
   true
   V soboto, 22.9.2018 so se judoisti Judo kluba Komenda udeležili mednarodnega judo turnirja v Oplotnici, kjer je tekmovalo več kot 200 judoistov iz Hrvaške, Bosne ter več slovenskih klubov. Organizacija tekme je bila odlična, naši borci pa so dosegli vrhunske rezultate in v novo sezono vstopili z dvema ...... Read more »

  Vir: mojaobcina.si