• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Prednovoletne priprave judoistov v Ljutomeru
   true
   Na praznični torek, 26.12.2017 so se judoisti odpravili na prednovoletne mednarodne judo priprave v Ljutomer, ki so potekale 4 dni. Priprav se je udeležilo preko 200 judoistov iz cele Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Srbije. Otroci starostnih kategorij od U10 do U23 so trenirali v dveh skupinah ločeno ...... Read more »
  • Orientacist leta 2017
   true
   Orientacijski klub Komenda je v soboto, 13.1.2018 gostil slavnostno podelitev priznanj in pohval Orientacijske zveze Slovenije na prireditvi Orientacist leta 2017.Pohvalo OZS za tekmovalni dosežek v mednarodnem okolju so prejeli:Ana Pia Pogačar, OK KomendaPolona Jezeršek, OK KomendaMark Bogataj, OK ...... Read more »
  • 21. mlički race - občinsko prvenstvo v gorskem kolesarstvu
   true
   Gorski kolesarji so zopet merili moči na odprtem občinskem prvenstvu v Suhadolah, ki je bilo že 21. po vrsti. V hladnem in oblačnem vremenu se je zbralo lepo število kolesarjev, ki jih je večina vajenih tudi takšnih pogojev. Zato je potrebno nekoliko več časa za ogrevanje. Žal pa se je že na ogrevanju ...... Read more »
  • Zaključna prireditev Judo kluba Komenda
   true
   Judo klub Komenda, ki deluje že v široki okolici Komende, Kamnika, Šmartnega v Tuhinju, Mengša in Trzina je v Harmoniji Mengeš za svoje člane in starše organiziral zaključno zabavo in slavnostno podelitev nagrad najboljšim judoistom Judo kluba Komenda v letu 2017. Dogodek so otvorili z bolj uradnim ...... Read more »
  • JUDO - 6. Memorial Nika Vrabla
   true
   V soboto, 16.12.2017 se je Judo klub Komenda udeležil 6. Memoriala Nika Vrabla, katerega že vrsto let organizira Judo klub Branik Broker. JK Komenda je nastopil s 6 tekmovalci. Naši judoisti so se borili odlično in so si skupaj z Judo klubom Murska Sobota na koncu delili ekipno 5. mesto od 12 ...... Read more »
  • Uradne objave 01/2018
   true
   Izšle so nove nove Uradne objave... Read more »
  • Novoletna prošnja
   true
   Veliko je že za mano, ne vem, koliko še pred menoj. Bogu hvala za vse, kar je bilo: dobro ali slabo, takšno, kot sem želel ali čisto drugačno; veliko ni bilo odvisno od mene samega. Rad sem živel, verjel, da lahko veliko spremenim, obrnil pa sem le nekaj kamnov v strugi življenja in že so minila vsa ...... Read more »
  • Tudi v Rimu ji je uspelo
   true
   Naša občanka tekačica Marija Pavlič iz Suhadol je uspešno pretekla tudi svoj tretji maraton (prva dva je v Parizu in v Valencii) v nedeljo, 2. aprila, 2017 v Rimu. Po vrnitvi iz 'večnega mesta' je povedala, da je bil ta maraton zanjo najtežji. Kmalu po štartu pri Koloseju, kjer je bil tudi cilj, je ...... Read more »
  • Novo leto
   true
   Novo leto in staro obenem. Nova pričakovanja in stari grehi. Novi načrti in stari, neizpolnjeni. Nova vsebina, a stari človek. Vendar je vedno znova treba začeti na novo. Novoletni dan je primeren za to. Najbolje pa vsak dan. Vsako jutro, ko se zbudiš in skleneš: od danes bom drugačen. Čeprav ...... Read more »
  • Križev pot Slovencev
   true
   V postnem času so po vsej Sloveniji pobožnosti križevega pota kot duhovna priprava najprej na praznovanje velikega petka, ko je Jezus Kristus umrl na križu, nato pa tudi same velike noči, največjega cerkvenega praznika. Te pobožnosti so ob posameznih postajah križevih potov v cerkvah ali v naravi, ...... Read more »

  Vir: mojaobcina.si