• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • 4. Mednarodni pokal Komende - KOMENDA OPEN4. Mednarodni pokal Komende - KOMENDA OPEN
   V soboto, 12.10.2019 smo v Športni dvorani Komenda že 4. leto zapored organizirali sedaj že tradicionalni mednarodni judo turnir, ki se je letos z izvrstno udeležbo izkazal za enega izmed največjih mednarodnih turnirjev v Sloveniji, poleg tega je to tudi največji dogodek v Občini Komenda izmed ... Read more »
  • VSE ČESTITKE VRTCU MEHURČKI!VSE ČESTITKE VRTCU MEHURČKI!
   Ob 40-letnici praznovanja predšolske vzgoje v Komendi   Z vrtcem se starši in z njimi tudi stari starši srečamo, ko imamo otroke in  vnučke v njem. Prej sicer vemo zanj, vendar se vozimo mimo njega, kot da bi ga za nas ne bilo. Ko se v družini pokaže potreba, da bi starši zaradi zaposlenosti, študija ... Read more »
  • KOSTANJEV PIKNIK UPOKOJENCEV PRI MLINČKIHKOSTANJEV PIKNIK UPOKOJENCEV PRI MLINČKIH
   Člani Društva upokojencev (DU) Komenda na čelu z Marijo Špehonjo in Janezom Zalokarjem (pridružil se jim je tudi predsednik Saša Lenarčič) so pripravili vse potrebno za kostanjev piknik domačega in sosednjih upokojenskih društev 19. oktobra dopoldne pri Mlinčkih pod Hosto. Uredili so prostor, na ... Read more »
  • BALINARKI PREMAGALI BALINARJABALINARKI PREMAGALI BALINARJA
   Sklepno tekmovanje v balinanju v letu 2019 balinarjev in balinark balinarske sekcije pri DU Komenda    V petek, 18. oktobra, popoldne se je v pravem športnem duhu in prijetnem vremenu na balinišču pri Planinskem domu Komenda končalo zadnje tekmovanje v letošnjem letu najboljših balinarjev in balinark ... Read more »
  • Judo klub Komenda na pokalu Dupleka osvojil 11 kolajnJudo klub Komenda na pokalu Dupleka osvojil 11 kolajn
   V soboto, 5.oktobra 2019 so se judoisti Judo kluba Komenda udeležili tekmovanja za Pokal Dupleka. Rezultati naših mlajših selekcij so bili več kot odlični, saj se je kar 11 judoistov vrnilo z medaljo.  Tekmovali smo v starostnih kategorijah U10 in U12.   REZULTATI: U10............................... ... Read more »
  • ZBIRALNA AKCIJA PRIPOMOČKOV ZA OSEBNO NEGO IN ČISTILZBIRALNA AKCIJA PRIPOMOČKOV ZA OSEBNO NEGO IN ČISTIL
   ZBIRALNA AKCIJA PRIPOMOČKOV ZA OSEBNO NEGO IN ČISTIL Read more »
  • BEGUNKA SARA - MOJ BLIŽNJIBEGUNKA SARA - MOJ BLIŽNJI
   Hvala Sloveniji, da me je sprejela! Slovenija je sedaj moja nova domovina. Letošnji 11. Socialni teden z geslom Kdo sem, kdo smo? od 25. septembra do 5. oktobra, je spomnil in opozoril tudi na stisko preganjanih kristjanov na Bližnjem vzhodu. Kakšne strahote so se in se še dogajajo v državah, kjer ... Read more »
  • KOMENDSKI FOLKLORISTI NAVDUŠUJEJO DOMA IN DRUGJEKOMENDSKI FOLKLORISTI NAVDUŠUJEJO DOMA IN DRUGJE
   Folklorna skupina Društva upokojencev (DU) Komenda je imela v zadnjem času kar tri uspešne nastope. Prvega 28. septembra na tretjem maratonu slovenskih folklornih skupin na prizorišču 'Oktoberfesta' pod šotorom pri Fontani v Žalcu, drugega 1. oktobra na 19. festivalu za tretje življenjsko obdobje v ... Read more »
  • 1. MEMORIAL DUŠANA STRAŽIČARJA1. MEMORIAL DUŠANA STRAŽIČARJA
   V nedeljo, 29.9.2019 se je 14 naših mlajših judoistov U8 in U10 udeležilo tekmovanja v Črnučah, ki ga je organiziralo Športno društvo Polyteam v spomin dolgoletnemu sodniku Dušanu Stražiščarju. Za naše najmlajše je bilo to prvo tekmovanje letos in so se že odlično borili. V kategoriji U8 smo skupno ... Read more »
  • Boksarji na predtekmovalnih pripravah v OlimiahBoksarji na predtekmovalnih pripravah v Olimiah
   V Boksarskem klubu Hayat se že pripravljajo na bližajoče se Državno prvenstvo v boksu ter pokalna tekmovanja v novi sezoni. Od petka, 27.9. do nedelje, 29.9.2019 so se mudili na vseslovenskem boksarskem kampu v Termah Olimia, kjer so nastopili tudi kot soorganizatorji. Uspešna izvedba priprav bo ... Read more »

  Vir: mojaobcina.si