• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • OBVESTILO O OBJAVLJENIH JAVNIH RAZPISIHOBVESTILO O OBJAVLJENIH JAVNIH RAZPISIH
   Občina Komenda obvešča, da so od dne 22. 2. 2021 na spletni strani www.komenda.si objavljeni naslednji javni razpisi:Javni razpis za podelitev občinskih priznanj za leto 2021 Rok za prijave: 31.03.2021Javni razpis za podelitev športnih priznanj v ... Read more »
  • Izpeljava zbora članov preko spletaIzpeljava zbora članov preko spleta
   Na Stičišču Središče smo pripravili priročnik za izpeljavo zbora članov društva preko spleta, bolj podrobno pa izpeljavo zbora članov preko ZOOM-a.Društvom in drugim NVO nudimo brezplačno uporabo ZOOM-a za do 500 udeležencev v februarju in marcu. Na nas se lahko obrnete tudi za tehnično pomoč pri ... Read more »
  • ZNANJE ZA ZDRAVJE 2021ZNANJE ZA ZDRAVJE 2021
   Ustanova Petra Pavla Glavarja tudi letos pripravlja predavanja iz cikla Znanje za zdravje. Zaradi trenutnih razmer, bodo tokrat predavanja potekala na spletu. Prvo predavanje bo na temo Kaj morate vedeti o voluharju, bramorju in strunah, da lahko uspešno ... Read more »
  • NIKAMORPRITJENIKAMORPRITJE
   Vodovje. In gorovje. In mostovje. Vezi tega sveta. Eros. Tanatos. Sexus. Popek vsega. Bog. Človek. Zemljino hrbtišče. Prilet in odlet, ko je Bog rekel: Fiat! Človek pa: Z Bogom! Ali: Zbogom! Čudim se drugačnosti v sebi in okrog sebe. Morda nam pa Bog daje še eno možnost, morda je v nas še ... Read more »
  • Simpozij o delu Petra Pavla GlavarjaSimpozij o delu Petra Pavla Glavarja
   Po sklepu UO Čebelarske zveze Slovenije je leto 2021 posvečeno Petru Pavlu Glavarju, saj letos praznujemo 300 let njegovega rojstva. V ta namen se načrtujeta dve večji prireditvi s v Komendi in na Lanšprežu.Prav tako se bo izvedel simpozija o delu Petra Pavla Glavarja. Ta ... Read more »
  • Darilo za naše bralce: kako investirati v tem tisočletju?Darilo za naše bralce: kako investirati v tem tisočletju?
   V letu 2020 je kripto trg dobesedno poteptal vse druge trge in letos se ta trend nadaljuje še z večjo močjo. Bitcoin je lani zrasel za 304%, letos pa dodatno za 32%. Najbolj pomemben poslovni kripto projekt, Ethereum je lani zrastel za 460%. Letos pa ima v dobrem mesecu že 125% rast. Mednarodni ... Read more »
  • Judo klub Komenda sodeloval na IJF FIT IZZIVU in Sloveniji zagotovil 1. mestoJudo klub Komenda sodeloval na IJF FIT IZZIVU in Sloveniji zagotovil 1. mesto
   Mednarodna judo zveza je v januarju za otroke do 14. leta starosti pripravila posebno judo ligo, kjer je objavila 16 športnih izzivov, katere je bilo potrebno opraviti s čim več ponovitvami, se posneti in posnetke naložiti na njihovo spletno stran. Izziv je objavila z namenom, da otroke spodbudi h ... Read more »
  • Tehnična in druga pomoč 31. 1. 2021 16.21Tehnična in druga pomoč 31. 1. 2021 16.21
   Ob 16.19 so v naselju Breg pri Komendi, občina Komenda, gasilci PGD Komenda in Moste s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili ekipi NMP dostop do onemogle osebe. Read more »
  • Podarjamo letno vinjeto!Podarjamo letno vinjeto!
   Portal MojaObčina.si je v sodelovanju s podjetjem Pan Jan pripravil super nagradno igro, v kateri si lahko z nekaj kliki in malo sreče priboriš svojo letno vinjeto! Ja, sliši se dobro! Kaj pa moram narediti? Nič težkega! V nagradno igro boš vključen, če klikneš tukaj, ter všečkaš ... Read more »
  • RAZPIS SOCIALNE POMOČI 2021RAZPIS SOCIALNE POMOČI 2021
   Ustanova tudi letos namenja finančna sredstva pomoči občanom Občine Komende v hudi denarni stiski. Razpis je odprtega značaja, brez roka. Vloge rešujemo do izrabe namenskih sredstev. Odbor za dodeljevanje socialne pomoči bo obravnaval prošnje, prispele na ... Read more »

  Vir: mojaobcina.si