• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Orientacisti srebrni na mednarodnem tekmovanju Alpe Adria O-Cup na Madžarskem
   true
   Naši orientacisti so se prejšnji vikend udeležili tridnevne mednarodne tekme Alpe Adria O-Cup na Madžarskem v mestu Szombathely. Na posameznih tekmah so dosegli izvrstne razultate in tako pritekli odlično drugo mesto za slovensko ekipo.Že prvi dan tekmovanja so naši člani stali na stopničkah. Žan ...... Read more »
  • 6. TURNIR NAJMLAJŠIH 2018
   true
   6. TURNIR NAJMLAJŠIH 2018   Šahovski klub Komenda je izvedel 6. TURNIR NAJMLAJŠIH v torek 19. 6. 2018 na osnovni šoli Kolezija v Ljubljani. Zmagal je Teo CIMPERMAN (oš Nove Jarše, ŠK Komenda), sledita Matic Lavrenčič (oš Kolezija, ŠK Ljubljana) in Pavle Despotovič (oš Prežihov Voranc, ŠK Ljubljana). ...... Read more »
  • OŠ Komenda Moste v šol.l 2017/2018 ponovno izbrana z Erasmus projektom
   true
   OŠ Komenda Moste je tako kot že nekaj zaporednih let, ponovno vključena v Erasmus projekt. Sodelujemo s partnerskimi šolami iz Bolgarije, Italije, Romunije in Turčije. Rdeča nit projekt so lokalne zgodbe in legende, kulturna dediščina ter dvig tolerance do tujcev in drugačnih. V okviru projekta je ena ...... Read more »
  • Judoisti s polaganjem pasov uspešno zaključili šolsko leto
   true
   Konec šolskega leta je pred vrati, prav tako pa se sezona zaključuje tudi za judoiste Judo kluba Komenda. Po najuspešnejšem letu do sedaj, tako po številu članov kot tudi številu zmag na Pokalnih in Državnih tekmovanjih in prvi nastopi ter stopničke na Mednarodnem tekmovanju, si člani Judo kluba ...... Read more »
  • Tekmovanje gasilske mladine v nogometu
   true
   Danes, 17.6.2018 je PGD Komenda pripravilo tekmovanje gasilske mladine v nogometu za mlade gasilke in gasilce z območja Gasilske zveze Komenda in Gasilske zveze Kamnik. Na tokratnem tekmovanju je sodelovalo kar 50 gasilskih ekip. Zmagovalke(ci): Pionirke: 1. PGD Motnik, 2. PGD Moste, 3. PGD ...... Read more »
  • CIKLUSI TURNIRJEV MLADIH 2017/2018
   true
   Šahovski klub Komenda je uspešno izvedel deset turnirjev Ciklusa turnrijev mladih po različnih osnovnih šolah v Ljubljanski regiji. Zaključni turnir je bil v Komendi ZAKLJUČNI TURNIR MLADIH 2017/2018. Izvedeno v dvorani Prostovoljnega gasilskega društva Komenda, v petek 15. 6. 2018. Zmagal je Svit ...... Read more »
  • Valeta generacije 2003
   true
   Začele so se  poletne počitnice v Osnovni šoli Komenda Moste. Za učenke in učence dveh devetih razredov pa se je končalo tudi devetletno šolanje v osnovni šoli. Sklenili so ga v petek, 15. junija, v športni dvorni v Komendi s tradicionalno valeto, na katero so tudi tokrat povabili starše, se zahvalili ...... Read more »
  • Uradne objave 08/2018
   true
   Izšle so nove Uradne objave Glasila občine Komenda... Read more »
  • 3. Judo pokal Braslovče
   true
   V soboto, 2.6.2018 so judoisti JK Komenda tekmovali še na zadnji tekmi v letošnjem šolskem letu in sicer na 3. Judo pokalu Braslovče. V kategorijah U10, U12 in U14 se je borilo 11 naših judoistov. Vsi so pokazali odlične borbe, nekaterim se je celo prvič uspelo uvrstiti na stopničke. Trije judoisti, ...... Read more »
  • Tudi komendski gasilci v Črnomlju
   true
   Ob hudi naravni nesreči, ki je prizadela Belo krajino, predvsem Črnomelj z okolico, smo se tudi komendski gasilci odpravili v jugovzhodni predel naše države in pomagali domačinom oziroma sotovarišem gasilcem. Zarana, ob 6:00 uri, smo se z vozilom 01 (GVC 16/25) in posadko s 6 (šestimi) gasilci podali ...... Read more »

  Vir: mojaobcina.si