• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Ljubljana bližja Komendi
   true
   Najbrž ste že sami ugotovili, da je iz Komende, recimo od gasilskega doma Komenda, do avtobusno-železniške postaje Ljubljana, 28 kilometrov. Če boste imeli srečo na poti iz Komende in potem od Vodic po avtocesti na Celovško... boste z avtom prispeli do omenjene avtobusno-železniške postaje Ljubljana ... Read more »
  • PRAVI POLJUB
   true
   Iskal sem te v brezju, zablodil v močvirje, polomil mlado smrečje, prehodil skoraj polovico sveta, da sem spoznal: poljub je več kot stik ustnic, je upogibanje brez pod vse močnejšim vetričem, tonitev v vedno globlje slasti do znoritve, sok stotin dreves v tebi,   želja, da ga ne bi bilo nikdar konca, ... Read more »
  • URADNE OBJAVE GLASILA OBČINE KOMENDA 02/2019
   true
   Izšle so nove Uradne objave Glasila občine Komenda. Read more »
  • Slovenski kulturni praznik
   true
   Z zgodbami iz življenja poeta dr. Franceta Prešerna je pred slovenskim kulturnim praznikom Kulturno društvo Komenda v četrtek, 7. februarja, zvečer v dvorani Kulturnega doma pripravilo praznični program. Nastopili so ženski komorni zbor Vox Annae iz Tunjic pri Kamniku, Mekinjski oktet in člani Društva ... Read more »
  • ODPRTO KLUBSKO PRVENSTVO V POSPEŠENEM ŠAHU 2019
   true
   Šahovski klub Komenda je izvedel tradicionalno tekmovanje ODPRTO KLUBSKO PRVENSTVO V POSPEŠENEM ŠAHU. Tekmovanje je potekalo v soboto 2. in v nedeljo 3. 2. 2019 v klubskih prostorih v Komendi. Nastopilo je 19 igralcev, ki so odigrali 7 kol po švicarskem sistemu, tempo igranja 20 minut plus 10 sekund ... Read more »
  • Judo klub Komenda drugo uvrščeni na Mednarodnem turnirju Apolon Open 2019
   true
   V nedeljo, 3.2.2019 so se judoisti Judo kluba Komenda udeležili množičnega turnirja v Hočah - Apolon Open 2019. Skupno so se uvrstili na visoko 2. mesto izmed vseh 56 sodelujočih klubov, takoj za domačim organizatorjem Judo klubom Apolon Hoče. Poleg te zmag, je predsednik kluba in glavni ... Read more »
  • Skoki na Gori 2019
   true
   Skoki na Gori 2019 so uspeli in to že 23. zapored. Bilo je točno 60  tekmovalcev in če smo natančni cca. 500 gledalcev iz cele Slovenije. Tekmovalci in gledalci  so prišli  s Ptuja, Velenja, Bleda, Bele Krajine, Idrijskih Krnic… in še in še. Lahko bi dejali, da je bila to super prva tekma za Pokal  ... Read more »
  • Aplenca - Glasilo občine Komenda 01/2019
   true
   Izšla je nova ALPENCA Read more »
  • Judo klub Komenda v novem letu že z državnim prvakom
   true
   Luka Lukšič član Judo kluba Komenda, ki je zadnji dve leti že kazal nadpovprečne dosežke in se redno uvrščal med najboljšo trojico, je v soboto, 26.1.2019 postal državni prvak v judu med starejšimi dečki U14. Luka je imel težko delo že v prvi borbi, ko se je pomeril z izkušenim nasprotnikom iz Slovenj ... Read more »
  • 125. OBČNI ZBOR PGD KOMENDA
   true
   V soboto, 26.01.2019, je potekal 125. redni občni zbor PGD Komenda. Celotno gradivo (poročila, zapisnik, plani, ....) so objavljeni na spletni strani PGD Komenda. Read more »

  Vir: mojaobcina.si