• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • 32. teden gradnje
   true
   Od zadnjega poročanja iz 29. tedna gradnje je bilo v zadnjih treh tednih je bilo veliko narejenega. Dokončana je bila vgradnja vhodnih vrat in oken ter balkonskih vrat nad garažami. Ovoj fasade je dobil skoraj v celoti že toplotno izolacijo, izdelujejo pa se tudi notranje inštalacije - elektro in ...... Read more »
  • Mladi judoisti Judo kluba Komenda z odprtega državnega prvenstva odnesli kar 12 kolajn
   true
   V nedeljo, 15.4.2018 se je na Ptuju odvijalo Odprto državno prvenstvo za mlajše cicibane/ke U8 in cicibane/ke U10. Tekmovanja se je udeležilo kar 21 tekmovalcev Judo kluba Komenda, ki so se odlično borili. Dvanajstim judoistom je uspelo stopiti na stopničke in se zabeležiti med najboljše slovenske ...... Read more »
  • POLITIKA JE ENA IZMED NAJVIŠJIH OBLIK LJUBEZNI DO BLIŽNJEGA (papež Frančišek)
   true
   Lepo povabljeni, da pomagate kolikor se čutite nagovorjeni v duhu besed papeža Frančiška: 'Se katoličan lahko gre POLITIKE? - Mora! Se katoličan lahko vtikuje v POLITIKO? - Mora!' … 'POLITIKA je ena izmed najvišjih oblik LJUBEZNI do bližnjega, saj išče skupno dobro.'   Tokrat se na Vas obračam s ...... Read more »
  • Uradne objave 04/2018
   true
   Izšle so nove Uradne objave Glasila občine Komenda... Read more »
  • 71. LJUBLJANSKA ŠAHOVSKA LIGA 2018
   true
   71. LJUBLJANSKA LIGA 2018   Tradicionalno tekmovanje že dvajset let organizira Šahovski klub Komenda. Tekmovanje nadaljuje tradicijo Ljubljanske dleavske lige in poteka vsako leto od januarja do marca z gostovanji. Igra se 9 kol, tempo 90 minut plus 30 sekund za potezo. V dobrih časih je v tej ligi ...... Read more »
  • SREČANJE ČLANIC REGIJE LJUBLJANA III
   true
   V soboto, 14.4.2018 je v organizaciji Gasilske zveze Komenda potekalo srečanje članic gasilskih organizacij. Posveta se je udeležilo 32 članic iz gasilskih društev z območja Regije Ljubljana III (Komenda, Kamnik, Domžale, Lukovica, Moravče, Litija). Po strokovnih predavanjih v prostorih PGD Komenda na ...... Read more »
  • SÜDTIROL GARDENISSIMA 2018 - KOMENDČANI NA STOPNIČKAH
   true
   St. Cristina (Val Gardena)/ Komenda, 7. 4. 2018 Z 22. izvedbo najdaljšega veleslaloma na svetu v Val Gardeni na Južnem Tirolskem se je že tradicionalno zaključila tekmovalna sezona v alpskem smučanju. Prelepa kulisa Dolomitov, nebo brez oblačka in izvrstno pripravljena snežna podlaga ni nikogar ...... Read more »
  • Ko se šolski vsakdan razvedri ali Zahvala za pomoč pri izvedbi Šolske veselice
   true
   Igra je najljubši način učenja naših možganov. (Diane Ackerman)   Bila je dolga zima. Temperature kar niso hotele porasti. Sonce se je prve tri mesece letošnjega leta dobro skrivalo, narava pa je vztrajala v beli obleki. S strahom smo pričakovali, s čim nam bo (ob neprijetni lanskoletni izkušnji) ...... Read more »
  • Judo klub Komenda ob 50. letnici JK Gorice, takoj za domačini
   true
   V nedeljo, 8.4.2018 se je ob 50 letnici kluba Judo klub Gorica odvijal 1. Mednarodni pokal Gorice, kjer so nastopili tudi judoisti JK Komenda iz Komende, Kamnika, Nevelj in Litije. Tokrat so se odrezali res vrhunsko in s skupnimi močmi v kategorijah U12, U10 in U8 osvojili ekipno 2. mesto, takoj za ...... Read more »
  • Odlične borbe mladih judoistov v Novem mestu
   true
   V soboto, 7.4.2018 sta se ekipi judoistov Judo kluba Komenda, kategorij U12 in U14 borili na pokalni tekmi v dvorani Stopiče v Novem mestu. Tekma je štela za slovenski judo pokal. Za naš klub je tekmovalo je 8 borcev, ki so se odlično odrezali in skupaj osvojili 5 odličij. Zlato kolajno si je s ...... Read more »

  Vir: mojaobcina.si