• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Močan veter 25.6.2017 12:27
   true
   Ob 12.27 so gasilci PGD Moste odstranili podrto drevo s ceste Moste-Domžale v občini Komenda.... Read more »
  • Jan ŠUBELJ evropski prvak
   true
   JAN ŠUBELJ EVROPSKI PRVAK   Jan ŠUBELJ evropski prvak. Evropsko prvenstvo mladih v pospešenem šahu je potekalo v Budvi v Črni gori v torek 20.6.2017. Mladi šahisti so zelo uspešno nastopili. Jan Šubelj je v skupini dečkov do 14 let osvojil 1. mesto z 8 točkami. Jan Marn je osvojil 7. mesto s 6 ...... Read more »
  • Komendski orientacisti na mednarodnem tekmovanju Alpe Adria O-cup osvojili odlično drugo mesto
   true
   Alpe Adria Orienteering Cup je veliko mednarodno tekmovanje, na katerem vsako leto sodelujejo ekipe najboljših orientacistov iz Avstrije, Italije, Nemčije, Hrvaške, Madžarske, Švice in Slovenije. Posamezni člani ekipe s svojo uvrstitvijo prinašajo točke, ki na koncu odločajo o zmagovalcu. Ekipa ...... Read more »
  • DIRKA PO SLOVENIJI - VELIK USPEH KOMENDČANA TADEJA POGAČARJA
   true
   Letošnji dobitnik občinskega priznanja NAJBOLJŠI ŠPORTNIK V MLADINSKI KONKURENCI TADEJ POGAČAR je dosegel odličen rezultat v prvem letu nastopanja med člansko konkurenco na danes končani dirki Po Sloveniji. Poleg super odličnega petega mesta na kraljevski etapi s ciljem na Rogli, je osvojil belo ...... Read more »
  • VSI JUDOISTI JUDO KLUBA KOMENDA USPEŠNI NA IZPITIH ZA VIŠJE PASOVE
   true
   V ponedeljek, 12.6.2017 so imeli judoisti JK Komenda izpite za višje pasove. V telovadnici OŠ Moste, se je zvrstilo več kot 80 mladih judoistov, ki so pred komisijo pokazali osvojene judo tehnike. Predsednik izpitne komisije je bil g. Milan Kunčič. Polaganje so si lahko ogledali tudi starši, zato je ...... Read more »
  • TEKMOVANJE GASILSKE MLADINE V NOGOMETU
   true
   Danes, 11.6.2017, je Gasilska mladina iz GZ Komenda in GZ Kamnik tekmovala v nogometu na igriščih na Hipodromu v Komendi. Tekmovalo je 43 ekip v štirih kategorijah - pionirke, pionirji, mladinke, mladinci. Kljub veliki vročini je gasilska mladina prikazala veliko borbenosti in nogometnega znanja. ...... Read more »
  • DONACIJA DRUŽBE INTEREXPORT
   true
   Ob desetletnici delovanja družbe INTEREXPORT v Občini Komenda je le ta danes, 11.6.2017 ob praznovanju podelila donatorska sredstva socialno ogroženi družini v naši občini. Ob tej priliki se jim najlepše zahvaljujemo in izrekamo veliko HVALA, tako v imenu občine kot družine prejemnice teh ...... Read more »
  • Zahvala ob uspešni izvedbi Šolske veselice
   true
   Naša prireditev je praznovala prvo okroglo obletnico, zato so priprave nanjo potekale še bolj intenzivno kot sicer. Pripravili smo ji veliko zabavo, na kateri smo želeli peti, plesati, se gibati, seveda tudi jesti in piti, hkrati pa se tudi ozreti na desetletno pot, ki jo je prehodila. Učenci so v ...... Read more »
  • Srečanje Kluba direktorjev Poslovne cone Komenda
   true
   V Poslovni coni Komenda je bilo v četrtek, 8. junija 2017, ob 13. uri na pobudo direktorja družbe Poslovna cona Komenda Matica Romšaka prvo srečanje Kluba direktorjev in predstavnikov firm iz območja Poslovne cone. Že ob razmišljanju in prvem obvestilu direktorja Romšaka, da bi se oblikoval Klub ...... Read more »
  • OBČINSKO GASILSKO TEKMOVANJE
   true
   Fotoutrinki s tekmovanja gasilcev.Foto: A. Žalar... Read more »

  Vir: mojaobcina.si