• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Podžupanovo srečanje z Abrahamom
   true
   Pravi vaški praznik je bil pozno popoldne v soboto, 29. julija, v Žejah pri Komendi. Poznani podjetnik Igor Štebe (Tesarstvo Štebe) se je ob 50. rojstnem dnevu pridružil Abrahamovcem. Že po običaju, še posebno v spodnjem delu Gorenjske, sploh pa v današnji občini Komenda, ob prazniku slavljenec hitro ...... Read more »
  • Čestitka Agati Zupin
   true
   Komendčanko Agato Zupin z Brega 20, ki je letos na slavnostni seji Občinskega sveta ob občinskem prazniku občine Komenda 15. maja prejela priznanje  za najboljšo športnico v mladinski konkurenci, je danes, 28.¸julija, v spremstvu trenerja in staršev sprejel župan Stanislav Poglajen. Agati je čestital ...... Read more »
  • Aplenca - Glasilo občine Komenda 07/2017
   true
   Izšla je nova APLENCA... Read more »
  • JUHU POČITNICE V MRAVLJIŠČU 17.7. do 21.7.20107
   true
   Drugi teden počitniških delavnic ni bil nič dolgočasen. Tudi tokrat so animatorke Mravljišča Eva, Anja, Tjaša, Teja, Katja in Ema poskrbele za zabavo, ustvarjalnost in razgibavanje. Jutro se je začelo z bogatim zajtrkom, ki je bil vsak dan drugačen, nato so sledile razne dejavnosti, ki so bile ...... Read more »
  • JUHU POČITNICE V MRAVLJIŠČU 10.7. do 14.7. 2017
   true
   Prvi teden počitniških delavnic v Mravljišču je za nami. 26 pridnih in ustvarjalnih mravljic nas  je vsak dan na polno uživalo v Mravljišču. Animatorke Veronika, Eva, Tjaša, Anja in Teja smo s pestrim programom poskrbele, da se je vsak dan dogajalo kaj novega. Ponedeljkovo dopoldne je bilo kot za ...... Read more »
  • PO SKLEPU VLADE JE USTANOVA MED UPRAVIČENCI DONACIJ
   true
   Vlada RS je na svoji redni seji v četrtek, 13. julija potrdila seznam upravičencev do donacij 0,5 % dohodnine za leto 2017. Na njem je tudi Ustanova Petra Pavla Glavarja.Na spletni strani http://www.uppg.si/ najdete obrazec Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Izpolnjenega pošljite na naslov: ...... Read more »
  • 40. Sankukai letna karate šola - Umag 2017
   true
   V Umag se vedno radi vračamo, a letos je bil naš karateistični dopust še posebej prijeten. Obeležili smo namreč že kar 40. Sankukai letno karate šolo, v katero se z leta v leto prijavi več športnih navdušencev. Tudi največji zaspanci ne želijo zamuditi jutranjega treninga, kjer se počasi prebudimo, ...... Read more »
  • ŠAHOVSKE NOVICE
   true
   TEJA VIDIC - državna prvakinja med članicami. JAN ŠUBELJ evropski prvak v pospešenem in hitropoteznem šahu. 27. državno prvenstvo članic 2017. Izvedeno v Mariboru, od 24. 6. 2017 do 2. 7. 2017. V konkurenci desetih članic je prepričljivo zmaga Teja Vidic. 27. državno prvenstvo članov 2017. Izvedeno v ...... Read more »
  • Zakonodajni referendum o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (OdZIUGDT)
   true
   Državi zbor je 4. julija 2017 sprejel Odlok o razpisu zakonodajnega referenduma o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper (OdZIUGDT). Za izvedbo navedenega  zakonodajnega referenduma, ki je razpisan za  nedeljo 24. 9. 2017, je Okrajna volilna ...... Read more »
  • Uradne objave 07/2017
   true
   Uradne objave 07/2017... Read more »

  Vir: mojaobcina.si