• podatki

  Zajčeva cesta 23
  1218 Komenda


  obcina@komenda.si

  Telefon: 01/ 724 74 00
  Faks: 01 / 834 13 23

 • Lokalne novice

  • Komendski orientacisti uspešni na Svetovnem šolskem prvenstvu v orientaciji v Palermu
   true
   Za našimi izvrstnimi orientacisti je prva tekma na WSCO 2017 v Palermu - dolge proge, za katero so se pripravljali in pridno trenirali. Vse prej kot lahek teren je vsem tekmovalcem povzročal preglavice in uspešnejši so bili tisti, ki so ohranili mirno glavo in naredili najmanj napak. V cilju je ...... Read more »
  • KVALIFIKACIJE ZA GASILSKO OLIMPIJADO
   true
   Članice A iz PGD Komenda so včeraj, 23.4.2017, zelo uspešno nastopile na kvalifikacijah za letošnjo Gasilsko olimpijado. Dosegle so izvrsten rezultat, dosegle olimpijsko normo, zasedle odlično tretje mesto. Žal pa se zaradi določil, da se gasilske olimpijade lahko udeležita le dve ekipi članic A iz ...... Read more »
  • Karate klub Komenda
   true
   JAKA NA STOPNIČKAH Naši člani so že nestrpno pričakovali letošnji Sankukai državni turnir, kamor so se z regijskega prvenstva uvrstili le najuspešnejši. Ti so se 9. aprila 2017 podali v Ivančno Gorico, kjer so se srečali z več kot sto mladimi karateisti in karateistkami iz vse Slovenije. K pravemu ...... Read more »
  • Kristalni globus Tadeju Prebilu
   true
   V četrtek, 13. aprila, zvečer so se v Športni dvorani v Komendi zbrali člani vodstva  Smučarskega kluba Komenda in čestitali Tadeju Prebilu za osvojitev prvega mesta in kristalnega globusa v FIS  Master Cup tekmovanju. Leto dni je Tadej Prebil  z Brezovice član Smučarskega kluba  Komenda, ki ima danes ...... Read more »
  • OTVORITEV RAZSTAVE TANJE LUKMAN
   true
   V VDC INCE enota INCE ZU v Mostah pri Komendi je odprta razstava ustvarjalke Tanje Lukman, gojenke tega centra za osebe z motnjo v duševnem razvoju.Vredno ogleda.... Read more »
  • Nova možnost oddaje starih malih aparatov in odpadnih baterij
   true
   Od danes naprej ima tudi občina Komenda nove ulične zbiralnike za oddajo malih starih električnih in elektronskih aparatov in odpadnih baterij.Današnja (10. 4. 2017) slovesna predstavitev  zbiralnikov za zbiranje E-odpadkov in odpadnih baterij  je bila na parkirišču pred občino Komenda.Poleg firme ...... Read more »
  • Predsednik vlade Miro Cerar obiskal sejem v Komendi
   true
   Predsednik vlade Miro Cerar obiskal sejem v Komendi   Tretji dan pod petkovem odprtju je 22. Spomladanski kmetijsko obrtni sejem v Komendi obiskal predsednik Vlade RS gospod Miro Cerar. Ob prihodu so ga na prostoru pri občinski stavbi najprej pozdravili župan Stanislav Poglajen, podžupan Igor Štebe, ...... Read more »
  • Požari v naravi oziroma na prostem
   true
   Ob 11.24 je v kraju Mlaka, občina Komenda, ob gozdu gorelo grmičevje. Gasilci PGD Komenda in PGD Moste pri Komendi so pogasili 600 kvadratnih metrov grmičevja.... Read more »
  • JUDO KLUB KOMENDA SKUPNO OSVOJIL 2. MESTO
   true
   V soboto, 8.4.2017 je v Žireh potekal 1. Pokal Žirov, na katerem je tekmovalo več kot 350 tekmovalcev in se za pokal potegoval 16 judo klubov iz cele Slovenije. Judoisti Komende so z velikim nasmeškom na obrazu v zrak dvignili srebrn pokal, saj so z odličnimi borbami in vrhunskimi rezultati skupno ...... Read more »
  • Spomladanski kmetijsko-obrtni sejem v Komendi je odprt
   true
   Sejem so s tradicionalnim stiskom rok odprli mag. Marjan Podgoršek - državni sekretar z Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano , Stanislav Poglajen - župan Občine Komenda, Alojz Lah - predsednik Konjeniškega kluba Komenda ter častni občan Občine Komenda, Cveto Zupančič - predsednik ...... Read more »

  Vir: mojaobcina.si